verkocht onder voorbehoud
๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜… ๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฝ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—๐˜‚๐—น๐—ถ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ฑ๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ, ๐—–๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐฬง๐—ฎ๐—ผ!
  • Nafl1.500.000

Overview

  • Appartementencomplex
  • Property Type
  • 12
  • Bedrooms
  • 6
  • Bathrooms

Description

๐—œ๐—ป๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด

Bent u op zoek naar een prachtig appartementencomplex in het populaire Julianadorp, Curaรงao? Dan hebben wij goed nieuws voor u! We hebben een uitstekend complex te koop, met zes appartementen verdeeld over drie gebouwen. Dit complex biedt een geweldige investeringsmogelijkheid en is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en veilige woonomgeving. In deze tekst zullen we de kenmerken van dit complex in detail bespreken, zodat u een goed beeld krijgt van wat het te bieden heeft.

Kenmerken van het appartementencomplex

Het prachtige appartementencomplex dat te koop is in Julianadorp, Curaรงao, biedt verschillende indrukwekkende kenmerken en voorzieningen die het aantrekkelijk maken voor potentiรซle kopers. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste kenmerken:

1. Terreinoppervlakte: 1.400 vierkante meter eigendomsgrond
Het complex is gelegen op een ruim terrein van 1.400 vierkante meter eigendomsgrond. Dit biedt voldoende ruimte voor de gebouwen, parkeergelegenheid en andere voorzieningen.

2. Ruime appartementen van 100 mยฒ
Het complex bestaat uit twee ruime appartementen van 100 vierkante meter. Deze appartementen zijn ideaal voor gezinnen of mensen die graag wat extra ruimte hebben.

3. Comfortabele appartementen van 70 mยฒย 
Naast de ruime appartementen zijn er ook vier comfortabele appartementen van 70 vierkante meter beschikbaar. Deze zijn perfect voor individuen of stellen die op zoek zijn naar een gezellige en knusse woonruimte.

4. Prachtig zwembad van 3 bij 8 meter
Het complex beschikt over een prachtig zwembad van 3 bij 8 meter. Dit biedt de bewoners de mogelijkheid om op warme dagen te genieten van een verfrissende duik.

5. Parkeerruimte voor 8 auto’s
Voor bewoners en hun gasten is er voldoende parkeerruimte beschikbaar. Het complex biedt parkeergelegenheid voor in totaal 8 auto’s.

6. Waterbak voor 100 kubieke meter wateropslag
Om te zorgen voor voldoende watervoorziening, heeft het complex een waterbak met een capaciteit van 100 kubieke meter wateropslag.

7. Geรฏsoleerde daken en zonneboilers
De daken van de gebouwen zijn geรฏsoleerd, waardoor de appartementen koel blijven in de warme Caribische zon. Bovendien zijn er zonneboilers geรฏnstalleerd om warm water te leveren, wat zorgt voor energie-efficiรซntie en kostenbesparingen.

8. 2 slaapkamers met airconditioning per appartement
Elk appartement heeft twee slaapkamers die zijn uitgerust met airconditioning. Dit zorgt voor een comfortabele en aangename leefomgeving, zelfs tijdens de warmste dagen.

9. Centrale ligging en veilige woonomgeving
Het appartementencomplex is gunstig gelegen in Julianadorp, Curaรงao. Dit betekent dat bewoners gemakkelijk toegang hebben tot verschillende voorzieningen, zoals winkels, restaurants en stranden. Daarnaast is het complex gelegen in een veilige woonomgeving, waardoor bewoners met een gerust hart kunnen genieten van hun nieuwe thuis.

Conclusieย 

Als u op zoek bent naar een prachtig appartementencomplex in Julianadorp, Curaรงao, dan is dit uw kans! Het complex biedt zes appartementen verdeeld over drie gebouwen, met indrukwekkende kenmerken zoals ruime woonruimtes, een zwembad, parkeergelegenheid en nog veel meer. Mis deze unieke mogelijkheid niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Veelgestelde vragen
1. Is het appartementencomplex volledig gemeubileerd?
Nee, het appartementencomplex wordt niet gemeubileerd verkocht. Het biedt echter wel een geweldige basisstructuur en de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke stijl toe te voegen.

2. Zijn huisdieren toegestaan in het complex?
Ja, huisdieren zijn toegestaan in het complex, mits ze voldoen aan de regels en voorschriften die gelden voor huisdieren in de gemeenschap.

3. Zijn er supermarkten en winkels in de buurt van het complex?
Ja, het complex is gunstig gelegen nabij supermarkten, winkels en andere voorzieningen. U hoeft dus niet ver te reizen voor uw dagelijkse boodschappen.

4. Zijn er mogelijkheden voor financiering beschikbaar?
Ja, er zijn mogelijkheden voor financiering beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over de financiรซle aspecten van de aankoop.

Address

  • City Julianadorp
  • Country Curaรงao

Details

Updated on April 18, 2024 at 4:29 am
  • Price: Nafl1.500.000
  • Land Area: 1400 mยฒ
  • Bedrooms: 12
  • Rooms: 6
  • Bathrooms: 6
  • Property Type: Appartementencomplex

Mortgage Calculator

Monthly
  • Down Payment
  • Loan Amount
  • Monthly Mortgage Payment
  • Monthly HOA Fees
Nafl
%
%
Nafl

Schedule a Tour

Your information

Contact Information

View Listings
Virgilio
  • Virgilio

Enquire About This Property

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Similar Listings

Compare listings

Compare
Virgilio
  • Virgilio